Yaralarımızı Birlikte Sarıyoruz

Sizleri unutmadık, unutmayacağız.

Yaşadığımız felakette aramızdan ayrılan tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı olarak tüm imkanlarımızla depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı olarak geçen yıl meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk gününden itibaren 7 ilde gönüllülerimizle birlikte vatandaşlarımızın yanındaydık. Hâlen bölgede teknoloji atölyelerimizle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

Depremden etkilenen küçük çocukların eğitim süreçlerine destek olmak ve sosyal hayata katılımlarını hızlandırmak amacıyla çadır ve konteyner kentlerde kurduğumuz “T3 Vakfı Oyun ve Etkinlik Çadırları” ile Deneyap Teknoloji Atölyeleri ve Bilim Türkiye Atölyelerinde hali hazırda çocuklar için verilen eğitimlerin benzerlerini bu atölyelerde verdik. Alanında uzman kişiler tarafından afetten etkilenen çocuklara yönelik hazırladığımız programları gönüllülerimiz ile titizlikle yürüterek çocuklarımız için duygusal olarak destekleyici ve rahatlatıcı ortamlar oluşturduk. Çocukların psikolojik ve sosyal olarak iyi hissetmeleri ve gelişimlerinin desteklenmesi için depremden etkilenen 5 ilde 12 farklı Oyun ve Etkinlik Çadırları kurarak bilim, doğa, uzay ve atronomi, fizik, teknoloji, el sanatları, zeka oyunları, kişisel gelişim ve motor becerileri gibi farklı birçok alanda atölyeler düzenledik ve eğitimler verdik.

T3 Vakfı Oyun ve Etkinlik Çadırları’nı her gün yüzlerce çocuğumuzun hizmetine sunduk ve şubat ayından haziran ayına kadar Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay, Gaziantep ve Malatya’da 13 lokasyonda 1006 gönüllü eğitmen ile toplamda 120.018 afetzede çocuğa dokunduk.

DEPREM BÖLGESİ EĞİTİM ATÖLYELERİ

Haziran ayında çalışmalarını tamamlayarak faaliyetlerine son veren Oyun ve Etkinlik Çadırlarımızın ardından Deprem Bölgesi Eğitim Atölyeleri'ni kurduk. Deprem bölgesinde aralık ayı itibarıyla dört merkezde sürekli eğitim şeklinde başlanan atölyelerde, hafta sonu gerçekleştirilen Deneyap eğitimlerinin yanı sıra hafta içi Bilim Atölyeleri gerçekleştiriliyor. Depremden etkilenen çocukların eğitim süreçlerine destek olmak amacıyla kurduğumuz Deprem Bölgesi Eğitim Atölyeleri, 4 merkezde faaliyetlerine devam ediyor.

• T3 Vakfı Adıyaman Eğitim ve Bilim Atölyesi
  • T3 Vakfı Kahramanmaraş Baykar Eğitim ve Bilim Atölyesi
  • T3 Vakfı Kahramanmaraş Necip Fazıl Eğitim ve Bilim Atölyesi
  • T3 Vakfı Hatay Eğitim ve Bilim Atölyesi

Her zorluğun üstesinden birlikte gelebiliriz. Birlikte daha güçlüyüz...

Afet bölgesi çalışmalarımız ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.